Користувацький вхід

Сприяючи вивченню англійської мови в Україні

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Команда газети «English» хоче повідомити про приємну новину!

Британська Рада в Україні безкоштовно передала навчальні матеріали з вивчення англійської мови для 16 000 українських шкіл.

Урочиста церемонія передачі та презентація комплектів цих матеріалів відбулася 24 вересня ц. р.у ліцеї міжнародних відносин м. Києва.

Пані Світлана Шевцова, директор ліцею, привітала всіх присутніх із значною подією.

Учні приготували для гостей невеликий концерт, під час якого прозвучали українські пісні, а також чудову презентацію ліцею, який є одним з найкращих навчальних закладів столиці, асоційованим членом ЮНЕСКО та організатором численних проектів, конференцій, семінарів тощо. Учні ліцею відмінно володіють не лише англійською, а й багатьма іншими мовами світу, які тут вивчаються.

У заході взяли участь: Мартін Дей, заступник Голови Місії Посольства Великої Британії в Україні, Мартін Дауел, директор Британської Ради в Україні, Оксана Коваленко, представник Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, та інші офіційні особи виконавчих органів освіти, учителі та учні шкіл.

Пан Мартін Дей зазначив, що вчителі англійської мови України отримали гарну нагоду використати автентичні матеріали, які допоможуть у викладанні мови та сприятимуть професійному зростанню вчителів.

«Надання школам України високоякісних навчальних матеріалів Британською Радою доповнює нашу довготривалу співпрацю з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в галузі забезпечення професійних стандартів для вчителів.

З огляду на те, що в Україні запроваджується обов’язкове вивчення іноземних мов з першого класу, професійні потреби учителів дедалі зростають. Нові мультимедійні навчальні матеріали є не лише розвагою для дітей, але й відповідають вимогам шкільних державних програм», — заявив Мартін Даул, директор Британської Ради в Україні.

Пані Оксана Коваленко подякувала Британській Раді в Україні за підтримку освітянських ініціатив, відмітивши роботу координатора проекту Олександра Шаленка, який сам довго працював в ІППО і добре знає всі потреби вчителів англійської мови. Також пані Оксана підкреслила, що цей проект багаторічний, і вона сподівається на подальшу співпрацю у вирішенні амбітних завдань, які стоять перед вчителями англійської мови.

29 шкіл Печерського району столиці отримали навчальні матеріали з вивчення англійської мови на цьому зібранні.

Комплект включає в себе: посібник з англійської мови та культури «Word on the Street» для 9—11-х класів, що ґрунтується на комунікативному та інтегрованому підходах у навчанні англійської мови та враховує соціокультурний компонент мовної освіти; методичний посібник для молодих учителів з аудіо-матеріалами та методичний посібник щодо використання Інтернет-ресурсів Британської Ради, зокрема, LearnEnglish Kids для дітей віком від 3-х до 12-ти років.

Подія була приурочена до 20-ї річниці діяльності Британської Ради в Україні. Британська Рада — це міжнародна організація, що розбудовує культурні відносини між Сполученим Королівством та іншими країнами. Британська Рада в Україні розпочала свою діяльність у 1992 році та відтоді продовжує сприяти освітній та культурній співпраці між Україною та Великою Британією.

Фото можна подивитись тут

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі