Користувацький вхід

Презентація "Найцікавіше про Африку"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Презентація "Найцікавіше про Африку" ознайомить учнів з багатьма цікавими фактами про цей дивовижний материк, його природу, особливості населення, побут, рослинний та тваринний світ. Також буде цікаво продивитися короткометражні мультфільми по темі, на які є посилання в даній роботі. Презентацію можуть використовувати як учні для збагачення своїх знань, так і вчителі на уроках та в позаурочний час, під час літньої практики.

Автор: 

Зуб Наталка Михайлівна, вчитель географії
Матвіївський ЗНВК "Всесвіт",
Вільнянський р-н, Запорізька обл.

Дякую! Робота навіть дуже цікава. Проте ви її так "зашифрували"...., За принципом " користуйся як є...". Значна частина користувачів не зможе використати її частково, по потребі. А 10 слайд "Кольорова пустеля" взагалі то стосується Північної Америки.На 17 слайді Раффлезія Арнольд не зустрічається в Африці (цитата з Вікіпедії:"Раффле́зия А́рнольда (лат. Rafflésia arnóldii) — вид растений-паразитов из рода Раффлезия (Rafflesia) семейства Раффлезиевые (Rafflesiaceae). Ареал вида ограничен островами Суматра и Калимантан (другие виды раффлезии встречаются и в других районах Юго-Восточной Азии, включая Филиппины; многие виды этого рода находятся под угрозой исчезновения).
А все ж дякую. Було цікаво розшифрувати Вашу роботу!!!
маленька порада: якщо не бажаєте, щоб хтось правив Вашу роботу введіть пароль на заборону вносити зміни, а ще краще запишіть з розширенням .swf (програма iSpring Free)

Дякую за підказку. Презентацію робила вночі і дуже поспішала, помилки вже побачила потім. Переробила.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі