Користувацький вхід

Машинопис

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Висока швидкість набору текстів необхідна школярам, студентам, дорослим - всім, хто часто звертається до друку на комп'ютері – як в особистих цілях, так в навчальній і професійній діяльності.
Програма предмету «Машинопис» з курсу «Оператор комп’ютерного набору» передбачає освоєння "сліпого десятипальцевого методу друку". Професійна система навчання машинопису десятипальцевим сліпим методом будується на послідовному виконанні спеціальних вправ.
Сліпий метод друку дозволяє писати з більшою продуктивністю, меншим числом друкарських помилок і при значно меншій стомлюваності. Зір друкуючого зайнятий тільки читанням оригіналу і не розсіюється на читання букв клавіатури, а точні ритмічні рухи пальців відбуваються рефлекторно під час друку не тільки окремих букв, але і самих вживаних буквених поєднань.
Дана книга є навчальним посібником. Вона містить найнеобхідніший матеріал для опанування предмета «Машинопис». Матеріал висловлений доступною мовою, детально проілюстрований, не містить нічого зайвого і чудово сприймається учнями.
Випускники цього курсу одержують посвідчення встановленого зразка, що підтверджує набуті навички.

Автор: 

Крутченко Наталія Анатоліївна
вчитель інформатики Ріпкинської ЗОШ І - ІІІ ст. №2

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі