Користувацький вхід

Сюжетні задачі, що містять сталу величину: 3—4 класи

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У виданні подано зміст авторської методики формування в учнів початкових класів умінь розв’язування задач, що містять однакову (сталу) величину, задач на знаходження четвертого пропорційного, на пропорційне ділення, на знаходження невідомих за двома різницями.
Пропонована методика складена на засадах теорії змістових узагальнень В.В. Давидова та реалізує ІІІ-й тип навчання за П.Я. Гальперіним.
Навчання розв’язування задач окремих видів здійснюється через всебічне дослідження опорної задачі, шляхом зміни або величин, або числових даних, або шуканих задачі, або через зміну однакової (сталої) величини. Визначено істотні ознаки математичних структур та способи розв’язування як окремих типів задачі, так і, загалом, даної групи задач.
Для вчителів початкових класів та студентів факультетів початкового навчання педагогічних ВНЗ.

Як придбати:

  • Передплатити за Каталогом видань України, який є в кожному поштовому відділені.
     
  • Купити безпосередньо у видавництві «Шкільний світ»: тел. 044 284-25-12; 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.
     
  • Замовити книжки поштою за тел. 044 284-24-50 або надіславши sms-повідомлення такого змісту «Хочу замовити книжки» на номер 067 408-84-73 (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Надіслати заявку на metodika@meta.ua, обов'язково вказавши контактний телефон (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Звернутися в одне з представництв «Шкільного світу».
     
  • Завітати до книжкової крамниці у вашому місті (детальнішу інформацію про магазини див. на карті представництв «Шкільного світу»).
     
  • Оптовим покупцям замовити прайс за адресою: metodika@meta.ua
Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі