Користувацький вхід

Образотворча діяльність дітей: за ідеями Софії Русової

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Книжка пропонує зануритися у світ образотворчого мистецтва — малювання, ліплення, вирізання і складання з паперу тощо.Наслідуючи настанови Софії Русової, подаємо нестандартні підходи до організації роботи з  образотворчої діяльності, яка дивує і захоплює дітей, тим самим викликаючи в них бажання творити; конспекти занять і уроків з використанням малювання на пір’ї, опалому листі й опалим листям, аплікації з паперових кульок, модульного оригамі тощо. Використання таких технік допоможе дітям відтворити те, що побачили, відчули, що вразило.
На допомогу педагогам дошкільних та позашкільних навчальних закладів, студентам, батькам у формуванні творчих здібностей дітей.

Як придбати:

  • Передплатити за Каталогом видань України, який є в кожному поштовому відділені.
     
  • Купити безпосередньо у видавництві «Шкільний світ»: тел. 044 284-25-12; 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.
     
  • Замовити книжки поштою за тел. 044 284-24-50 або надіславши sms-повідомлення такого змісту «Хочу замовити книжки» на номер 067 408-84-73 (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Надіслати заявку на metodika@meta.ua, обов'язково вказавши контактний телефон (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Звернутися в одне з представництв «Шкільного світу».
     
  • Завітати до книжкової крамниці у вашому місті (детальнішу інформацію про магазини див. на карті представництв «Шкільного світу»).
     
  • Оптовим покупцям замовити прайс за адресою: metodika@meta.ua
Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі