Користувацький вхід

Вивчаємо EXCEL. Наталія Вовковінська

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Практикум з електронними таблицями подано на прикладі роботи з про­грамою Microsoft Excel. Розглянуто створення, редагування та форматування таблиць, виконання обчислень, сортування, групування, створення ділової графіки, імпортування та експортування даних, передавання на друк та пересилання на інші комп’ютери. Теоретичні дані докладно проілюстровано вправами, подано багато завдань для самостійного виконання. Практикум створено насамперед як засіб для самостійного опанування роботи з електронними таблицями, а також його можна використовувати під час вивчення електронних таблиць на уроках та практичних заняттях за комп’ютерами. Цей практикум є дуже ефективним засобом для самостійного вивчен­ня прийомів роботи з програмою Microsoft Excel навіть користувачем-початківцем.


Як придбати:

  • Передплатити за Каталогом видань України, який є в кожному поштовому відділені.
     
  • Купити безпосередньо у видавництві «Шкільний світ»: тел. 044 284-25-12; 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.
     
  • Замовити книжки поштою за тел. 044 284-24-50 або надіславши sms-повідомлення такого змісту «Хочу замовити книжки» на номер 067 408-84-73 (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Надіслати заявку на metodika@meta.ua, обов'язково вказавши контактний телефон (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Звернутися в одне з представництв «Шкільного світу».
     
  • Завітати до книжкової крамниці у вашому місті (детальнішу інформацію про магазини див. на карті представництв «Шкільного світу»).
     
  • Оптовим покупцям замовити прайс за адресою: metodika@meta.ua
Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі