Користувацький вхід

Роль птахів у природі та житті людини, їх охорона і приваблювання. Гра-аукціон.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

У своїй роботі з екологічного виховання впроваджую ме¬тодичні підходи, які активізують самостійну пізнавальну активність учнів. Основне місце в ній приділяю актив¬ним методам навчання: дискусіям, рольовим та імітацій¬ним іграм, дослідницькій роботі, яку пов’язую з розв’я¬занням конкретних практичних задач, екскурсіям тощо. Усі ці методи пробуджують розумову активність, дають учням міцні знання, які вони отримують у результаті особистого досвіду.
Розв’язати їх допоможе гра. Рольові ігри сприяють пізнавальній діяльності учнів, учать аналізувати та роби¬ти висновки, розвивати увагу та здібності учнів. Правильно поставлені виховні завдання уроку, які вирішуються на основі розвитку системи понять, дозволяють вчителю встановити зв’язки нового матеріалу з раніше вивченим в процесі систематичного розкриття все нових меж основоположних загально природничих понять, сформувати світогляд учнів, направити їх на суспільно корисну діяльність.
Пропоную розробку уроку з біології у 8 класі на тему "Роль птахів у природі та житті людини, їх охорона і приваблювання. Гра-аукціон."

Автор: 

Єрьоміна Тетяна Іванівна учитель біології та хімії
Нововоскресенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Нововоронцовського району Херсонської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі