Користувацький вхід

Навчальні підручники нового покоління

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Навчальний підручник – найважливіший компонент освітнього процесу. Хороший підручник цінувався завжди високо і був надійною базою для оволодіння предметом. У зв'язку з появою нових інформаційних технологій підручник набув нових властивостей, використання яких дозволяє вчителеві істотно підвищити ефективність процесу навчання. У мультимедійному підручнику навчальний матеріал подається в іншому вигляді – за допомогою тез, опорних схем, акцентів на ключових поняттях. Широко використовуються інтерактивні завдання, велика кількість мультимедійного ілюстративного матеріалу, що може використовуватися як при фронтальній роботі з використанням мультимедійного проектора та інтерактивної дошки, так і для самостійної роботи з навчальним матеріалом, узагальнення, повторення тощо. Такі матеріали надають можливість учителю економити час при підготовці до уроку, а також ефективно організовувати навчальну діяльність учнів на уроці, що сприяє досягненню очікуваних результатів навчання учнів.

Пропонуємо скористатися на уроках української мови та літератури мультимедійними підручниками: українська мова для 1,2,3,4,5,7,8 класів, українська література для 5,6,7,8,11 класів.

На уроках англійської мови: англійська для початківців, для 7,8,11 класів. Стане у пригоді і методичний посібник для вчителів «Англійська мова»(методика, практика викладання).

Чекаємо на Ваші замовлення!

Автор: 

ТМ "Розумники"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі