Користувацький вхід

Урок української літератури у 8 класі на тему: "М.Коцюбинський. Оповідання "Дорогою ціною". Ідея незнищенного прагнення людини до волі, мужність, стійкість і воля до життя головних героїв, краса стосунків між ними. Літературні типи"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Запропонована розробка уроку з даної теми розроблена у відповідності до сучасних вимог щодо проведення уроку, використовуються інноваційні методи і прийоми:елементи інтерактивного навчання:"Стратегія взаємних питань", вправа "Мікрофон", прийом "Ассоціація", прийом інсценування (уривок "Прощання Остапа і Соломії"), технологія "Сніжинка", прийом використання міжпредметних звязків (оьразотворче мистецтво, історія, музика), елементи проектної технології.Очікується:оволодіння учнями знань і вмінь з даної теми, сприяння залученню учнів до подальшої пошукової діяльності , самостійного набуття знань, сприяння розвитку навичок ініціативи, співпраці, реалізації творчого потенціалу учнів.

Автор: 

Караваєва Ірина Іванівна, учитель української мови та літератури, Шахтарський навчально-виховний комплекс №3 Шахтарської міської ради Донецької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі