Користувацький вхід

Освітяни отримають заробітну плату - МОН

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



news2.png Технічні затримки виплати заробітних плат педагогам за першу половину місяця викликані зміною принципу фінансування професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів. Однак станом на сьогодні проблему вже вирішено. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти.

У відомстві нагадали, що відповідно до Бюджетного кодексу та Закону "Про Державний бюджет України на 2015 рік" фінансування професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів в цьому році здійснюватиметься за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

"У зв'язку зі зміною принципу фінансування відбулись технічні затримки з виплатою зарплат педагогам за першу половину місяця. Станом на сьогодні ці проблеми вирішено. За повідомленням Державної казначейської служби на даний час ними здійснюється розподіл коштів субвенції відповідно до мережі розпорядників та одержувачів коштів, яка надана Міністерством освіти і науки України", - зазначили у Міністерстві освіти.

Також у МОН повідомили, що у січні поточного року місцевими органами виконавчої влади буде забезпечено виплату заробітної плати працівникам професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Як відомо, 14 січня урядом прийнято постанови № 6 "Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам" та № 7 "Деякі питання надання субвенції на підготовку робітничих кадрів з державного бюджету місцевим бюджетам", якими затверджено Порядок та умови використання зазначених субвенцій, встановлені розпорядники цих коштів, порядок фінансування субвенції органами Казначейства, порядок звітності та контролю.

Джерело: http://osvita.ua/school/45486/

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі