Користувацький вхід

Ефективність ігрових технологій із використанням наочних опор, джазових наспівів при організації комунікативного орієнтованого навчання англійської мови на початковому етапі

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Методична розробка "Ефективність ігрових технологій із використанням наочних опор, джазових наспівів при організації комунікативного орієнтованого навчання англійської мови на початковому етапі" призначена для вчителів, що навчають англійської мови у початковій школі. Учитель знайде в ній зразки ігрових інтерактивних технологій для навчання читання, письма, орфографії учнів.
Посібник дасть змогу познайомитись з інтерактивним методичним комплексом навчання англійської мови молодших школярів англійського видавництва Oxford University Press "Happy House", який дає змогу вивчати мови з опорою на цікаві зв'язні історії англійської сім'ї, яка проживає у будинку,і сім'ї мишей, що проживає під підлогою будинку. Домашня кішка Ommo спілкується з обома сім'ями. Теми спілкування - базові теми програми для молодших школярів. Комплекс оснащений піснями, джазовими наспівами, римівками, віршами, картками, матеріалом для виготовлення дидактичного та ігрового матеріалу, дисками, цікавими постерами. тощо.
Все це дає змогу творчо використовувати ігрові ситуації для навчання спілкування іноземною мовою. Назва комплексу "Happy House" дає можливість учням відчути себе щасливими у всіх сімейних ситуаціях, що є дуже важливим і для виховання любові до родини, друзів, домашніх тварин.
Розділ "Використання джазових наспівів" допоможе вчителям уникнути багатьох типових помилок під час вивчення граматики, лексики та мовлення учнів. У розділі вчителі знайдуть інструкції до створення джазових наспівів вчителями та самими учнями.
У запропонованому розробку входять розробки планів уроків для учнів 2 класу за темпми "Шкільне життя", "Сім'я". "Тваарини" за підручником О. Карп'юк, розроблені на основі використання комплексу "Happy House".

Автор: 

Якимець Людмила Михайлівна
вчитель англійської мови
загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 комунальної власності територіальної громади м.Жмеринка Вінницької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі