Користувацький вхід

Науково-дослідницька робота «Екологічний фактор погіршення здоров’я людини - асфальт»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

зібраний матеріал допоможе краще вивчити тему "Асфальт". В роботі розкриті негативні та позитивні риси асфальту. Наша робота пов’язана з систематизацією та вивченням факторів, які впливають на здоров’я людини, а саме з асфальтним покриттям. В роботі ми розглядаємо питання виготовлення та використання асфальту, як екологічної проблеми, яка впливає на здоров’я людини.
Метою дослідження було розкриття фактів шкоди та позитивних рис асфальтного покриття у нашому місті та взагалі у світі. Своєю роботою ми привертаємо увагу громадськості до екологічної проблеми суспільства.
Головним завданням було донести інформацію про небезпеку оточуючого середовища, а саме про дорожнє покриття – асфальту, котрим ми пересуваємось пішки, чи будь-якими засобами щодня.
Для того, щоб написати цю роботу ми вдалися до багатьох методів, а саме екскурсійного, пошукового, експедиційного, пошукового, екскурсійно-аналітичного, стаціонарного, аерокосмічного, картографічного, та порівняльно-аналітичного, а також методу особистих спостережень.
В роботі розглядається тема шкідливого впливу матеріалів, якими вкриваються наші дороги, по яких ми пересуваємося та дорогам, які ремонтуються, котрі змінюються з кожним роком; шкоді людському здоров’ю, ми наводимо приклади класифікації асфальту, розказуємо про сировину, компоненти та технологію виготовлення цього матеріалу, наводимо приклади негативних факторів, які впливають на здоров’я людини.
У дослідницькій роботі ми розкриваємо позитивні та негативні фактори корисного та шкідливого використання асфальту, завдяки якому виникають фізіологічні зміни в організмі людини.
Своєю роботою ми бажаємо привернути увагу державних установ, громадських організацій, широкого кола громадян до збереження природного скарбу та відродження історико-культурної спадщини рідного міста, краю при ремонті доріг.
Ми розкриваємо переваги та недоліки асфальту, розказуємо про вторинне використовування асфальту, узагальнюючи причини та якість переробки та забудови районів міста Ізмаїл.
В роботі ми наводимо приклади виготовлення дорожнього покриття; розказуємо, як взагалі робиться асфальт, які компоненти в ньому присутні та розказуємо про шкоду, яку завдає цей матеріал здоров’ю людині та природі; наводимо приклади, яким буває асфальт, розказуючи про технологію виготовлення та його використання.

Автор: 

методист Палацу дітей та юнацтва м.Ізмаїл Пастушенко Наталія Миколаївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі