Користувацький вхід

Рятувальна справа – важка праця

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Рятувальна справа – важка праця

Здоров’я – найголовніший скарб людини. Саме від нього залежить наше життя. Воно воістину є головною умовою людського щастя.
12 червня 2017 року була проведена цікава екскурсія до навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Сумській області загонами № 2, 3 пришкільного відпочинкового табору «Сонечко» КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10 ім. Героя Радянського Союзу ім. О. Бутка.
У навчально-методичному центрі висококваліфіковані спеціалісти провели цікаву екскурсію щодо забезпечення пожежників та рятівників спеціальним приладдям та уніформою. Показали дітям засоби захисту в надзвичайних ситуаціях, розповіли про професію пожежника та рятівника, наочно продемонстрували, як потрібно поводитися в аварійних ситуаціях, допомогти собі та тим, хто цього потребує.
Кожна дитина мала змогу відчути себе пожежником чи рятівником, примірявши каску, ізольований захисний дихальний апарат, регенеративний респіратор та потримати сокиру в захисному чохлі... Інструктори показали на власному прикладі роботу з пожежним стволом у положенні стоячи. Всі учні із задоволенням спостерігали за діями інструкторів, уважно слухали, відповідали на питання, працювали з обладнанням. Протягом екскурсії у виставковій кімнаті спостерігався піднесений настрій у всіх учасників.
Відвідавши виставку, ми отримали безліч позитивних вражень, разом з тим дізналися деякі тонкощі рятувальної роботи.
Щиро дякуємо керівництву пришкільного табору та навчально-методичного центру за таку цікаву екскурсію.

Автор: 

Давидова Анастасія Юріївна, вчитель початкових класів, КУ ССШ №10

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі