Користувацький вхід

«КРИЛАТИМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ – НИМИ СТАЮТЬ…» (ПОБУДОВА ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ОСВІТНЬОГО МАРШРУТУ ШКОЛЯРІВ ШЛЯХОМ ІНТЕГРАЦІЇ МЕДІАОСВІТИ У ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Актуальність теми.У концепції середньої загальної освіти сказано, що «слабким місцем нашої школи є несформованість у її випускників …достатньої життєвої компетентності…Недоліком…залишаються недостатні вміння учнів вільно використовувати набуті знання для розв’язання практичних завдань, аналізу нестандартних ситуацій…». Тож саме медіа як нова система здобуття інформації покликані розв’язати ті проблеми, які виникли у освіті на сучасному етапі.

Інноваційність роботи полягає у впровадженні медіаосвіти, яка ґрунтується на комплексному використанні сучасних технологій: інформаційно- комунікаційної, критичного мислення, дебатної (як складової інтерактивної), проектної.

Практична значимість роботи полягає у прагненні автора висвітлити сучасну методику презентації результатів вчительської діяльності, вказати шляхи реалізації ключових компетентностей, як це передбачено Державними стандартами базової і повної середньої освіти, чинними діючими програмами.

Автор: 

Харибіна Наталія Миколаївна, вчитель української мови та літератури Надеждівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі