Користувацький вхід

«Дробове перевесло» (Розв’язування задач і вправ із звичайними і десятковими дробами. Відсотки)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок «Дробове перевесло» з мультимедійною презентацією-супроводом – урок повторення і систематизації навчального матеріалу з математики у 5 класі.
Учні працюють у групах «Звичайні дроби» і «Десяткові дроби», взаємодіють в колективі, аналізують інформацію.
Підібрані завдання допоможуть розвинути й удосконалити обчислювальні навички учнів з теми «Дробові числа», закріпити й узагальнити знання учнів про відсотки та стануть засобом імплементації у математику наскрізних ліній: Громадянська відповідальність, Здоров'я і безпека, Підприємливість та фінансова грамотність. Результати навчально-пізнавальної діяльності учнів характеризуються не тільки знаннєвим і діяльнісним, але й ціннісним компонентами – виховання духовності українця, поваги до праці, любові до наших звичаїв і традицій.

Автор: 

Галелюка Любов Теодозіївна
вчитель математики
навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» с.Романів Перемишлянської районної ради Львіської області

Доброго дня! Ви замовили друкований сертифікат. Але у Вашому профілі не вказано номера телефону для зв’язку з Вами. На електронні листи Ви теж не відповідаєте.
Зв’яжіться з нами через контактну форму
http://metodportal.com/contact

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі