Користувацький вхід

Сприяння розвитку згуртованості суб'єктів освітнього процесу через проектну діяльність

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Українська система освіти й виховання ґрунтується на пізнанні дитиною світотворення, формування на цій основі широкого світогляду, розуміння загальної картини світу, природи, суспільства, нерозривності й наступності часів і поколінь.
Використання у освітньому процесі проектних технологій забезпечує розв’язання завдань національного виховання, сприяє формуванню патріотичних цінностей, свідомого ставлення громадянина до держави, суспільства, сім’ї, родини, інших людей, природи, мистецтва, праці.
Зміст роботи педагогічного колективу Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату по проектній діяльності розкриває види, методи, шляхи роботи по підвищенню рівня сформованості у школярів національної свідомості, виховання таких якостей як правосвідомість, самосвідомість, патріотизм, гордість за те, що ти є українцем.
Практична діяльність по методу проектів показує, що це дієва педагогічна технологія, яка дозволяє в цікавій, нестандартній формі знайомити учнів з історією, культурою рідного краю, його традиціями, звичаями, формує у вихованців патріотичні почуття та здатність передавати наступним поколінням духовні цінності, розвивати гордість за свою Батьківщину.

Автор: 

Кучерява Наталія Олександрівна
Заступник директора з виховної роботи
Шевченківська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат з поглибленим вивчнням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі