Користувацький вхід

Організація роботи над проектом Брелок для ключів

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Сучасна школа повинна допомогти учням відчувати себе впевненими на ринку праці, вміти адаптуватися до соціальних змін і криз у суспільстві, бути психологічно стійкими, розвивати здатність до самоорганізації.
Це вимагає пошуку нових форм організації навчально-виховного процесу.
Особливу значимість при цьому має метод проектів, що дозволяє школярам системно опанувати організацію практичної діяльності по всьому проектно-технологічному ланцюжку – від ідеї до її реалізації у виробі (послузі).
Варіативні модулі «Технологія виготовлення виробів із шкіри» (7-9 кл.) та «Технологія шкіряної пластики» (10-11кл.) дають змогу працювати творчо із задоволенням. Свій виріб для себе знайдуть як дівчата так і хлопці.
Шкіра - це матеріал, який дозволить пофантазувати. З простого шматка шкіри (який навіть не потрібно купувати, адже напевно у багатьох є старі куртки або сумки) ви можете зробити брошки, шпильки для волосся, браслети, пояси, декоративно оформлені шкатулки, фантазійні панно, інтер'єрні пляшки, скриньки, баночки, тематичні фігурки, закладки для книг і багато чого іншого.

Автор: 

Назаренко Тетяна Миколаївна, вчитель

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі