Користувацький вхід

«Приготування пшеничного тіста для хлібобулочних виробів»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Для успішної роботи учнів на виробництві як під час проходження практики, так і після закінчення навчального закладу є впевненість учнів у своїх практичних навичках. Дотримання технології приготування хлібобулочних виробів – основна вимога для випускника училища, який навчається за професією «Тістороб. Машиніст тістообробних машин. Пекар».
Тема "Розробка тіста для плетених виробів на поточній механізованій лінії" має бути засвоєна від набуття первинних навичок до сформування умінь готувати вироби.
Щоб перетворити урок у цікавий процес, можна запропонувати учням різноманітні форми і прийоми роботи, які дозволяють учням відчути себе ерудитами, частиною команди, згуртовує колектив, передбачає високу активність учнів, засвоєння навчального матеріалу, розвиток особистих якостей, почуття відповідальної за виконання прийнятих рішень, навичок роботи в колективі. При вивченні подібних тем важливим компонентом є здатність учнів до запам'ятовування. Практика показує, що найкращі результати в цьому випадку можна очікувати, коли учень не відповідає на питання, а формує ці запитання.
Виконуючи в ігровому режимі завдання, учні розвивають логічне мислення, вчаться концентрувати увагу.
Інтерактивні прийоми, використані на уроці, передбачають співпрацю учнів, колективне обговорення й прийняття рішення. У процесі роботи в учнів виробляється почуття відповідальності, прагнення до лідерства, розкриваються їхні можливості як особистостей.

Автор: 

Лисенко Катерина Тимофіївна, майстер виробничого навчання
Професійно-технічне училище № 26 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі