Користувацький вхід

Відкрита виховна година «Тиха пристань»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Виховна година на тему «Тиха пристань» - це розповідь про самотніх людей, стареньких батьків, та відношення дітей від своїх немічних батька чи матері.
Справді, інколи ми забуваємо про батьків у щасливі і радісні хвилини. І навіть можемо віддати їх у дім пристарілих. Не завжди доживають свого віку ста¬ренькі вдома. Звичайно, різні обставини змушують покинути свою домівку і переїхати до будинку пристарілих. Коли людина самотня і за нею нікому доглянути – це одна справа. Але, коли діти відмовляються,- це вже злочин.
Матеріали виховної змусиликожного задуматись і, можливо, пригадати якусь ситуацію нешанобливого ставлення до стареньких батьків, і сьогодні у кожного є шанс розпочати усе по-новому, з чистого аркуша паперу.
Зміст виховної години закликає робити все, щоб старенькі батьки щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.
Під час проведення виховної години студенти читають вірші, демонструють ролики, лунають пісні.
Матеріали даної роботи заслуговують на увагу та рекомендовані для використання кураторами груп для проведення виховних заходів.

Автор: 

Тофан Наталя Іванівна
викладач вищої категорії, методист, кандидат с.-г. наук
Тофан Олександр Петрович
викладач вищої категорії, старший викладач
Мигійського коледжу Миколаївського НАУ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі