Користувацький вхід

Засідання президії Асоціації позашкільних навчальних закладів України — репортаж

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

26.09.2012 р. головний редактор газети «Позашкілля» Олена Колонькова та її заступник Олена Калюжна відвідали планове засідання президії Асоціації позашкільних навчальних закладів України, що відбулося в Київському міському Палаці дітей та юнацтва.

На засіданні було погоджено лист-звернення до міністра фінансів України Колобова Ю. В. з проханням сприяти у вирішенні питання внесення змін до Бюджетного кодексу України в частині удосконалення механізму фінансування позашкільної освіти.

Голова Асоціації позашкільних навчальних закладів України, Тетяна Свирська, доповіла присутнім про хід виконання плану роботи Асоціації за півроку.

Олена Колонькова ознайомила присутніх з реалізацією спільних проектів Асоціації ПНЗ України та видання «Позашкілля». Члени президії обговорили подальшу взаємодію редакції газети із закладами позашкільної освіти.

Також на засіданні було підбито підсумки та обговорено перспективи діяльності Генеральної асамблеї Європейської асоціаціїустанов вільного часу для дітей та молоді (EAICY), затверджено план роботи Асоціації на жовтень 2012 р. — листопад 2013 р. та хід реалізації міжнародного проекту «Молодь в дії» за участю України, Росії, Франції та Італії, що стартував у жовтні 2011 р. у Франції.

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі