Користувацький вхід

Редакція «Дитячий садок» 2 листопада 2012 р. запрошує на Всеукраїнський день Дошкілля

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

2 листопада 2012 р. з 9.00 до 18.00

Київський міський Будинок учителя

Організатори: видавництво «Шкільний світ», редакція Всеукраїнських видань «Дитячий садок»

Ушосте в листопаді в Київському міському Будинку вчителя редакція «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ» проводить Всеукраїнський День Дошкілля. Його мета — підкреслити цінність і важливість дошкільного віку у формуванні особистості та подальшому житті людини, привернути увагу до дошкільної ланки освіти різних верств населення, об’єднати педагогів-дошкільників України, показати їхній творчий потенціал, підвищити педагогічний рівень батьків, продовжити цю традицію на подальші роки.

ТЕМА «НАУКА ПРО ДИТИНСТВО І СУЧАСНА ОСВІТА В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ»

Час невпинно біжить уперед, змінюється суспільство, змінюються речі, якими воно користується. Виникають нові цінності. От і ми зовсім нещодавно почали ставитися по-особливому до того, що в нас завжди було. Ми ніби на звичну річ подивилися іншими очима і зрозуміли її справжню цінність. А можливо, до цього нас спонукав розвиток нашого суспільства.

Напевне, як ви вже здогадалися, ця цінність — ІНФОРМАЦІЯ. Адже ми живемо в інформаційному суспільстві, суспільстві знань і високих технологій. Тому інформація для нас сьогодні — першочергова потреба. Отже, ми спробуємо розглянути це явище об’єктивно і визначити всі його переваги й недоліки, скажімо, як-от: як поводитися педагогам у сучасному інформаційному просторі; який інформаційний простір навколо нас, яким він має бути, що впливає на його формування, як зробити інформаційний простір комфортним для дітей; які знання і як їх передавати дітям; які негативні наслідки можуть бути, коли і як застерегти від них дитину; якою має бути сучасна освіта; які новинки і як їх упроваджувати в роботу з дітьми; як орієнтувати батьків.

На Дні Дошкілля пройдуть цікаві семінари та майстер-класи, на яких ви дізнаєтесь про вплив сучасної медіакультури на дитину, використання інформаційних технологій у роботі з дітьми, зможете ознайомитися з використанням арт-терапії в дитячому садку, більше дізнатися про ранній розвиток дитини, побачити, як оригінально можна поєднати ейдотехніку з вивченням англійської…

На Дні Дошкілля вас очікують презентації нових видань, ярмарок книжок, розвивальних посібників, іграшок...

Участь у заході та отримання сертифіката учасника — 25 грн

СЕРТИФІКАТИ не насилатимуться, а отримуватимуться ТІЛЬКИ НА ЗАХОДІ.

Щоб правильно зорієнтуватися щодо кількості сертифікатів учасників, за можливості надішліть нам інформацію про орієнтовну кількість учасників заходу на електронні пошти:

sadok.1veresnya@gmail.com

iratour@rambler.ru

Подробиці про заходи на Дні Дошкілля та програму заходу ми опублікуємо пізніше. Стежте за новинами сайту!

До зв’язку!

картка учасника

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі