Користувацький вхід

Музичне мистецтво

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



К.Стеценко. Опера "Лисичка, Котик і Півник"

Виклав на сайті, можливо, комусь пригодиться.

К.Стеценко. Опера "Лисичка, Котик і Півник"

http://berest.ucoz.ru/load

Колеги, можливо в кого є порівняння старої та нової (на наступний рік) програм з музичного мистецтва (виступ, презентація, таблиця, тези - що-небудь). Мені 28 виступати на методоб'єднанні, тому, якщо в когось вже є готовий матеріал, поможіть. Не хочеться в кінці навчального року заморочувати собі голову. Дякую!

Зробив сам, кому треба - в мене на сайті.
http://berest.ucoz.ru/load#

Шановні колеги!Допоможіть знайти нову програму з музичного в-ня для 2 класу на 2013-2014 роки і календарне планування....ДУЖЕ ПРОШУ!!!ДЯКУЮ!!!

Програми та планування для 2 класу є в мене на сайті.
berest.ucoz.ru
(Взагалі-то програми з музичного виховання для 2 класу не існує в природі. Є програми з музичного мистецтва для 1-4 класів, де й розписані завдання та вимоги для 2 класу)

див.нижче

на сайті матеріали для 1-2-5 класів за новою програмою
http://www.polinasavran.tk/load/0-5
Форум http://www.polinasavran.tk/forum/2-1-1

Матеріали апробації підручників"Музичне мистецтво" Аристової для 2 та 5 класів в мене на сайті
http://berest.ucoz.ru/load/0-1#

Орієнтовне планування з Музичного мистецтва (за Аристовою) для 3 класу в Wordі, методичні рекомендації з музичного мистецтва та художньої культури на 2014 - 2015 н.р. - в мене на сайті
http://berest.ucoz.ru/load

Перевів планування з музичного мистецтва для 6 класу за підручником Аристової в Word, зробив прийнятним для використання (добавив графу "Дата", тематичні уроки, назви тем, розбивку по семестрах). Там же є планування за підручником Кондратової. Качайте в мене на сайті
http://berest.ucoz.ru/load#

Зараз триває вибір підручників для 4 та 7 класів на наступний рік. Проте, сайт, де можна було переглянути макети підручників, через великий наплив відвідувачів лежить і закритий для вчителів, доступний лише для шкіл. Я встиг скачати макети раніше і, щоб полегшити життя колегам, виставив їх в себе на сайті. Можете скачати для себе, переглянути та вибрати Музичне мистецтво для 4 та 7 класів. Для 4 класу - в форматі pdf, для 7 - у вигляді електроної книги (формат exe), який вимагає встановлення в свій комп. На сайті репозитарію підручників попереджають, що формат exe буде діяти лише до 15 квітня. Я Аристову переробляю в формат pdf, як завершу - виставлю.
Матеріал лише на І семестр.

PS. Скачавши підручники в мене, Вам не обов'язково вже виходити на сайт ua.lokando.com, в школі лише треба повідомити адміністрацію чи людину, яка відповідає за замовлення підручників, про свій вибір.
http://berest.ucoz.ru

Методичні рекомендації на 2015 - 2016 н.р. з предметів художньо-естетичного циклу

http://berest.ucoz.ru/load/metodichni_materiali/metodichni_rekomendaciji...

Шановні колеги вітаю вас!Де можна знайти розробки уроків мистецтво 8 клас (Гайдамака)по новій програмі?Буду дуже вдячний.

Колеги, рекомендую блог вчителя музичного мистецтва Мороченець Катерини. Багатий матеріал по використанню прийомів арт-терапії, оздоровчі технології на уроках мистецького циклу. Не пошкодуєте!
БЛОГ

Шановні колеги! Де можна знайти розробки уроків музичного мистецтва для 7 класу Л.Масол, і уроків "Мистецтво" для 9 класу теж Масол? Буду дуже вдячна.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі