Користувацький вхід

Навчально-методичний посібник «Дидактична скарбничка з математики для 6 класу (за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти)»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Завдання, пропоновані в навчально-методичному посібнику «Дидактична скарбничка з математики для 6 класу», є різноманітні за виглядом і змістом. Вони допоможуть учителеві відійти від «рутинних» форм прове¬дення уроків, що сприятиме формуванню в учнів стійкого інтересу до вивчення пред¬мета, забезпечать систематичну, глибоку, повну, об'єктивну інформацію про рівень засвоєння ними знань. Автори намагалися використати нестандартну форму подання завдань. При цьому їх математичний зміст цілком збережено, вони повною мірою відповідають програмі за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти.
Крім засвоєння певних математичних знань, виконання завдань «Дидактичної скарбнички» спрямовано на формування в учнів вмінь заповнювати таблиці, встановлювати відповідність, вибирати правильну відповідь тощо.
Наповнення «Дидактичної скарбнички» — це роздавальний матеріал, індивідуальні картки, що охоплюють увесь курс вивчення мате¬матики 6 класу. До її складу входять картки до 27 тем (2 варіанти).

Автор: 

Стеценко Наталія Іванівна, вчитель інформатики, математики Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Ватутінської міської ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі