Користувацький вхід

Інтегроване заняття з розвитку мовлення, ознайомлення з природним довкіллям з використанням мнемотехніки та технології сендплею та сендарт «Подорож cніжної Феї до пісочної країни»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Програмовий зміст: Дати елементарні поняття про неживу природу; збагачувати знання малят про властивості, стани, ознаки досліджувальних об'єктів неживої природи(піску). Вчити правильно називати зимові явища природи; формувати логічне мислення.
Вправляти практичні вміння та навички правильного дихання(його глибину), у побудові речень; збагачувати словниковий запас, формувати граматичну будову мовлення. Вчити орієнтуватися в просторі(ліворуч, праворуч); предметах одягу та взуття, вчити узагальнювати.
Розвивати творче мислення, уяву, тактильне відчуття, зорове сприймання, регулювання м'язової напруги кисті рук, розвивати емоційно – вольову сферу. Спонукати дітей до участі дидактичної гри «Чарівна пісочниця».
Вчити дітей користуватися трафаретом, вправляти у виготовленні творчих робіт з піску.
Виховувати культуру мовлення, екологічно – доцільну поведінку; викликати почуття радості і гордості від процесу творчості.

Автор: 

Веремей Алла Володимирівна
вихователь дошкільного відділення
комунального закладу «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі