Користувацький вхід

Останні публікації

Методичні рекомендації та дидактичне і мультимедійне забезпечення вивчення теми з геометрії 10 класу «Відстані і кути у просторі»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Розглянуто одне з питань математики школи ІІІ ступеня, а саме «Відстані і кути у просторі» та застосування інформаційних технологій при його вивченні.
Ця тема вивчається в рамках теми «Перпендикулярність прямих та площин у просторі», де пропонуються до вивчення питання: «Кути у просторі: між прямими, між прямою і площиною, між площинами» та «Відстані у просторі: від точки до прямої, від точки до площини, від прямої до паралельної їй площини, від точки до фігури, між паралельними площинами, між мимобіжними прямими, між двома фігурами». Ступінь глибини вивчення визначається лише рівнем класу, в якому ведеться робота.
У даній методичній розробці орієнтуюся на вивчення теми «Відстані і кути у просторі» у класах, де математика вивчається за програмою профільного рівня. Презентації, роздавальні матеріали та тести можна використовувати і в інших рівнях, відповідно змінивши систему оцінювання.

Автор: 

Минка Галина Володимирівна, вчитель математики Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі