Користувацький вхід

Розробка уроку для 9 класу «Практична робота №1. Приготування розчину солі із заданою масовою часткою розчиненої речовини» (за оновленою програмою)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Мета: продовжити формування навичок розв’язання розрахункових задач із використанням масової частки розчиненої речовини; формування в учнів навичок проведення хімічних дослідів, закріплення вмінь хімічно грамотного й безпечного поводження з речовинами, роботи з терезами, мірним посудом; розкрити роль хімічних знань і умінь у повсякденному житті та професійній діяльності людини; розвивати здатність до співпраці, групової діяльності, взаємодопомоги.
Очікувані результати: учні мають уміти виготовляти розчини з певною масовою часткою розчиненої речовини із проведенням таких операцій: зважування, відмірювання певного об’єму рідини, розчинення; учні мають знати формулу для визначення масової частки розчиненої речовини та проводити необхідні розрахунки; учні мають дотримуватися правил безпечного користування хімічним посудом і реактивами; учні мають уміти оформлювати результати роботи.

Автор: 

Мацюк Євгеній Михайлович
учитель біології та хімії
Тальнівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради Черкаської області та Легедзинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Тальнівської районної ради Черкаської області

В оновленій Програмі 2017 року , в 9 класі з хімії такої практичної роботи НЕМАЄ. Практична №1 на тему - " Реакції йонного обміну між електролітами у водних розчинах. Лабор. дослід 4. це- Реакції обміну між електролітами у водних розчинах, що супроводжуються випаданням осаду. Навіщо викладати це в жовтні 2017 року?

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі