Користувацький вхід

РОЗРОБКА ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА «КОСМІЧНИЙ КРУЇЗ»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Випускний вечір – традиційне шкільне свято, яка сприяє створенню атмосфери захоплення єдиною, важливою, продуктивною діяльністю учнів, вчителів, батьків. Тому важливо, щоб кожен його учасник брав активну участь у дійстві, отримав позитивні емоції. Окрім того, випускний вечір – це іміджевий для навчального закладу захід, який на сьогодні обов’язково містить окремі елементи піар-технологій.
Отже, важливо традиційну форму проведення урочистої частини випускного вечора не тільки охопити тематично і наповнити цікавим змістом, а й продумати таке театральне дійство, що органічно включить обов’язкові складові (ознайомлення з наказом про відрахування, вручення атестатів, урочисте привітання тощо) в цілісну структуру сюжетної лінії.
Останній виховний захід у школі для випускників повинен залишитися у пам’яті кожного учня не як збір дорослих (педагогів, батьків, родичів, запрошених), а як вечір ушанування кожного із них, як час, що є для них початком відліку дорослого та самостійного життя.

Автор: 

Яричкіна Лариса Геннадіївна, керівник гуртка Харківської загальноосвітньої школи №38 Харківської міської ради Харківської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі