Користувацький вхід

інтегроване заняття для дітей 5р " До школи знань мудрої Сови"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Завдання: виявити рівень знань дітей, набутих впродовж навчального року. Математика: Закріпити знання дітей про геометричні фігури (круг, овал, квадрат, прямокутник); вправляти в умінні бачити закономірність у повторенні елементів зображення, визначати їх послідовність. Вправляти у вмінні співвідносити цифри 1-5 з відповідною кількістю предметів; використовувати вміння орієнтуватися в просторі, закріпити поняття «праворуч-ліворуч», «більше», «менше», «порівну». Вчити дітей виконувати завдання на слух.
Художньо-мовленнєвий розвиток: Розвивати вміння складати змістовні речення та короткі оповідання на запропоновану тему, додержуючись мовних норм; відгадувати загадки. Активізувати словник, узгоджуючи слова в закінченнях. Закріпити знання про казки, вміння впізнавати їх за уривком, добирати їх назви за заданим звуком. Готувати руку до письма, вправляючи дітей у заштриховуванні зображень предметів.
Рідна природа: Закріпити знання дітей про лісових мешканців та рослини, виховувати у них любов та повагу до всього, що їх оточує; прищеплювати через гру почуття відповідальності не лише за себе, але й за тих, хто поруч.
Безпека життєдіяльності: Узагальнити знання дітей про електроприлади,
їх користь та небезпеку використовування дітьми. Уточнити розуміння дітьми причин виникнення небезпечних ситуацій в побуті, елементарні рятувальні дії в разі їх виникнення.
Продовжувати вчити розв’язувати проблемні завдання; розвивати логічне мислення, пам'ять, увагу, уміння міркувати, робити елементарні висновки, встановлювати причино – наслідкові зв’язки. Розвивати зв’язне мовлення, вміння передавати мімікою свої почуття, бажання допомагати іншим. Виховувати увагу, ініціативність, організованість, дисциплінованість, бережливе ставлення до природи, почуття задоволення своєю роботою

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі