Користувацький вхід

Сценарій семінару-практикуму з елементами тренінгу" Створення екологічного розвивального середовища в ДНЗ"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою даного заходу є створення сприятливої атмосфери для проведення семінару-пратикуму з елементами тренінгу « Створення екологічного розвивального середовища в ДНЗ» .
Передати присутнім педагогам навички у відпрацюванні і поширенні передових методик проведення екологічної гри з елементами інноваційних вправ : сприяти інтерактивним методам впровадженню моделей спілкування у виконанні спільної роботи . Визначити рівень знань педагогів про еколо-гічне виховання в ДНЗ та ознайомити всіх учасників тренінгу з сучасними підходами до екологічної освіти дошкільників.
Закріпити знання вихователів про завдання, форми,методи та прийоми роботи з дітьми з екологічного виховання. Формувати самооцінку та саморе-гуляцію , вміння пристосовуватись до темпу та форми роботи . Передавати свої знання про екологію та природу рідного краю дітям .
Показати необхідність вироблення й дотримання певних правил, за якими відбувається взаємодія людей у групі. Сформулювати завдання семі-нару – тренінгу, налаштувати учасників на роботу під час тренінгу. Визна-чити з якою метою учасники прийшли на захід, рівень інтересу до проблеми заходу, їх зацікавленість у роботі, готовність прийняти відповідальність за витрачений час.
Розвивати оригінальність і гнучкість мислення, стимулювати творчу уяву та фантазію, згуртувати колектив під час виконання вправи «Колаж».

Автор: 

Пазаненко Юлія Петрівна, вихователь-методист ДНЗ(я/с) №3

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі