Користувацький вхід

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Охорона праці» для здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічно

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Збірник створено відповідно до вимог Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 7231.С.19.10–2018, Типового Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26.01.2005 року №15 та Типової навчальної програми з предмета «Охорона праці». У збірнику представлено лабораторно-практичні роботи та інструкційно-технологічні карти для їх виконання з питань безпеки праці в галузі, основ пожежної та електробезпеки, виробничої санітарії та надання першої домедичної (долікарської) допомоги потерпілим при нещасних випадках.
Призначений для здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 2-го розряду. Буде корисним для викладачів предмета «Охорона праці» та майстрів виробничого навчання.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі