Користувацький вхід

Останні публікації

"Внутрішнє забезпечення якості професійної (професійно-технічної) освіти та рейтингова оцінка роботи педагогічного працівника"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Для формування стратегічних цілей навчального закладу важливо пройти комплексне самооцінювання. Воно допоможе з'ясувати реальний стан справ, а також відслідковувати успішність заходів, спрямованих на забезпечення якості освіти в закладі професійної (професійно-технічної) освіти. Під час самооцінювання адміністрація навчального закладу може провести опитування чи дослідити в будь-який інший спосіб думку педагогічних працівників.
Рейтингове оцінювання діяльності роботи педагогічних працівників є інформаційною базою і використовується при формуванні кадрів навчального закладу, визначенні терміну дії трудового договору, при матеріальному і моральному заохоченні педагогічних працівників. Рейтинг сьогодні – це дієвий важіль впливу на професійний ріст педагогічного працівника, спонукання його до творчої і креативної праці. Рейтингова система оцінки діяльності педагогічних працівників є тим інструментом управління, який дозволяє обґрунтовано формувати стимулюючі доплати, що сприяє підвищенню ефективності діяльності як кожного окремого педагогічного працівника, так і навчального закладу в цілому.

Автор: 

Ярич Ігор Ярославович

Методист,
викладач інформатики та комп’ютерних дисциплін

Державний навчальний заклад
“Вище професійне училище №34 м. Стрий”

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі