Користувацький вхід

Останні публікації

"Навчальна програма з виробничого навчання професії 7241 “Електромонтажник силових мереж та електроустаткування" (кваліфікація – 3(2-3) розряд)"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Навчальна програма з виробничого навчання професії 7241 “Електромонтажник силових мереж та електроустаткування” за професійною кваліфікацією “Електромонтажник силових мереж та електроустаткування 3(2-3)-го розряду” розроблена відповідно до вимог Державного освітнього стандарту 7241.F-43.21-2024 – 7241 Електромонтажник силових мереж та електроустаткування, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 03.04.2024р. №452, базується на компетентнісному підході, що передбачає формування і розвиток у здобувача освіти професійних компетентностей – знань та умінь особи, які дають їй змогу виконувати трудові функції, швидко адаптуватися до змін у професійній діяльності та є складовими відповідної професійної кваліфікації.

Навчальна програма з виробничого навчання є рекомендованою для закладів професійної (професійно-технічної) освіти, підприємств, установ та організацій, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, які здійснюють (або забезпечують) первинно-професійну підготовку, професійне (професійно-технічне) навчання, перепідготовку кваліфікованих робітників та видають документи встановленого зразка за цією професією.

Автор: 

Ярич Ігор Ярославович
Методист
Державний навчальний заклад «Вище професійне училище №34 м. Стрий»

Джерело: 

Державний освітній стандарт 7241.F-43.21-2024 – 7241 Електромонтажник силових мереж та електроустаткування, затверджений Наказом Міністерства освіти і науки України від 03.04.2024р. №452.

Схожі публікації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі