Користувацький вхід

Плакат "День вчителя"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

матеріал видалено на вимогу автора, вибачте за незручності. 1 1 1

Автор: 

інтернет

Сонечко-Нюся, я лише о 12 годині закінчила роботу над цим плакатом і виклала його на одному закритому сайті, на якому дуже поважають авторські права. Файл було викладено лише для власного користування і аж ніяк не для його розповсюдження по всьому інтернету. За годину я знайшла вже 6 сайтів, на якому ви його виклали. Дуже вас прошу, видаліть мою роботу, в якій до речі використано малюнок художниці Олени Політаєвої (це було вказано!) з усіх файлообмінників і сайтів, куди ви її виклали.

Файл було викладено на радикал в вільному доступі. Роботу Вашу я видалю, але тільки що подивилась - про художницю ви внесли зміни декілька хвилин тому, там внизу час коригування стоїть

Коригувала розмір, файл коригувала декілька разів. І викладено було не на радикал, подивіться уважніше - це файлообмінник саме цього сайту. Дякую за розуміння, саме тому, що в основі лежить робота іншої людини, я б не хотіла, щоб ця листівка гуляла інтернетом. Тому прошу видалити роботу не тільки з методпорталу, а й з усіх інших сайтів, а особливо з файлообмінників.

ну, може і не звернула увагу куди викладено - але в вільному доступі для гостей. видалити не можу всю публікацію - видалила посилання.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі