Користувацький вхід

Семінар-практикум «Ігрові та проектні технології у поєднанні з можливостями мережі Інтернет для стимулювання самоосвіти молоді».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.




Газета «Позашкілля» 6 листопада у Київському міському Будинку вчителя провела семінар-практикум «Ігрові та проектні технології у поєднанні з можливостями мережі Інтернет для стимулювання самоосвіти молоді». Актуальність цієї теми тісно пов’язана з прогресивним розвитком ІТ у сфері позашкільної освіти та освітньому процесі нашої держави вцілому.

Ведучим семінару був запрошений керівник «Центру Інформаційних Технологій» ЦДЮТ Солом’янського району, президент Молодіжної громадської організації «Київський Інтелект Клуб» Олександр Васильович Громовий. Учасниками семінару були представники позашкільних навчальних закладів м. Києва та Київської обл., районів Киїщини, м. Донецька, м. Славутича.

На початку заходу до учасників звернулася завідуюча кабінетом інформативно-методичної роботи та краєзнавства Київського міського Будинку вчителя Віра Іванівна Єфименко, яка звернулася до всіх учасників з побажаннями подальших зустрічей на цікаву тематику у сфері позашкільної освіти.

Під час семінару Олександр Громовий порушив важливі питання щодо мотивації самоосвіти молоді (чи то школярів, чи то студентів). Він говорив про те, як за допомогою інформаційно-комп’ютерних технологій заохочувати дітей у позашкільний час до самоосвіти, а саме до реалізації здібностей і можливостей підлітків шляхом поєднання ігрових та проектних
Читать

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі