Користувацький вхід

СВЯТКОВИЙ Дайджест «Усе для школи»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0


Теплий Різдвяний ярмарок

На ярмарку можна буде кутатися в пледи, слухати новорічні казки і вірші в прочитанні пітерської акторки Аліси Гребенщикової, пити глінтвейн, гарячий чай з домашнім варенням і тріскати ароматні булочки, запасатися самими душевними подарунками, які прямо на ярмарку можна зробити своїми руками, придбати що-небудь неймовірно красиве і затишне для дому, для себе, для дитини і для собаки, прикрашати імбирне печиво ялинку, мріяти і просто їсти ложками дзвінке морозне повітря!

Взимку НСК перетвориться на розважальний комплекс

Зима на Головній спортивній арені країни буде спекотною і сніжною попри будь-які метеоумови. На період зимових свят НСК перетвориться на розважальний комплекс для всієї родини.

Підвищення температур буде спостерігатися вже з середини грудня в підземному паркінгу НСК «Олімпійський». Для всіх любителів кататися, а не возити санки, тут відкривається підземний картинг. Досліджувати підземні лабіринти «Олімпійського» можна на 5 трасах для дорослих і на окремій трасі для дітей.

«Зеленому» стадіону — зелену Ялинку! Напередодні Новорічних свят на НСК «Олімпійський» відкриється еко-ялинка. Це 5-метрове чудо буде виготовлено виключно з переробленої сировини, яку арена збирає, сортує і здає для того, щоб подарувати картону, паперу і пластику друге життя. Так що новорічне деревце вийде «зеленим» в прямому і переносному сенсі цього слова, а радості принесе не менше, ніж справжнє.

ПРО ЦЕ ТА ІНШЕ ДІЗНАЙТЕСЯ ЗА ССИЛКОЮ http://www.osvitaua.com/uploads/File/digest-vse-dya-shkoly/dajdzhest.html

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі