Користувацький вхід

зошит для 4 класу з правил дорожнього руху

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація до «Зошита для практичних робіт з курсу «Правила дорожнього руху» для учнів 4 класу відповідно до Програми вивчення ПДР для класних керівників з вивчення правил дорожнього руху на класних годинах, розробленого вчителем початкових класів Єнакієвського НВК №1 Бояркіною І.В. та вчителем української мови та літератури Єнакієвського НВК №1 Писарюк В.А.

Актуалізуючи шляхи вирішення проблеми дитячого дорожньо-транспортного траматизму, автори взяли за мету укласти для учнів молодших класів навчально-дидактичні матеріали практично-пізнавального характеру для успішного вивчення учнями правил дорожнього руху, домогтися розвитку пізнавального інтересу, самостійності та активності, креативного мислення дітей під час вивчення ПДР, викликати зацікавленість учнів до вивчення правил дорожнього руху, вміти практично застосовувати набуті знання у повсякденних ситуаціях.
Для досягнення високого рівня навчання учнів правилам дорожнього руху автори зошита дотримувались таких вимог:
• науковість;
• системність викладу матеріалів;
• передбачуваність результатів;
• ефективність навчання;
• можливість відтворення іншими суб’єктами навчального процесу;
• оптимальність.
Для наповнення зошита ілюстративним та навчальним матеріалом автори використали дитячі книжки, посібники з курсу «Основи здоров’я» для учнів молодших класів, журнали, офіційне видання «Правил дорожнього руху» (Київ, «Видавництво «Арій», 2006), матеріали Інтернет-ресурсу.
Даний зошит укладено відповідно до Програми вивчення ПДР для класних керівників з вивчення правил дорожнього руху на класних годинах (наказ Єнакієвського міського відділу освіти №648 від 12.09.2012 «Про виконання плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року»).
Зошит готується до апробації. Планується створити зошити з вивчення ПДР на всі початкові класи (1-2 кл.)

Автор: 

Бояркіна Ірина Вікторівна,
вчитель початкових класів НВК № 1

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі