Користувацький вхід

Унікальна можливість придбати книжки, яких уже немає в продажу

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0


Пропонуємо
вашій увазі такі видання:

«Організація харчування дітей у дошкільному навчальному закладі» — 30 грн;

У збірнику подано нормативно-правові та інструктивно-методичні документи, які є обов’язковими для керівництва в роботі з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, незалежно від підпорядкування, типу і форми власності.

Книга буде корисною всім, хто забезпечує організацію харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та здійснює контроль за виконанням вимог нормативно-правових актів.

«Дитячий садок. Накази з питань основної діяльності» — 20 грн.

У посібнику послідовно і детально розкриваються питання управлінського спілкування у сферах збереження життя і здоров’я дітей, методичного обслуговування та раціонального харчування , організаційно-педагогічної роботи, теоретичної та фахової підготовки працівників ДНЗ, методичної роботи, взаємодії закладу з сім’єю та громадськістю, адміністративно-господарської діяльності тощо, подано у вигляді циклограми орієнтовний перелік наказів керівника ДНЗ з питань основної діяльності на поточний рік. А також додаються інформаційні матеріалиплани заходів, графіки проведення різних видів робіт, які стануть у пригоді під час виконання наказів. Для завідувачів, вихователів-методистів, вихователів чи інших осіб, які виконують обов’язки завідувачів ДНЗ.

Замовити електронні книжки можна:

Дізнатися більше про е-книжки можна за телефоном: (044) 284-24-50.

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі