Користувацький вхід

Останні публікації

Українські диктанти

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


Добрий день, шановні колеги!

Сьогодні маю нагоду познайомити вас з розділом Диктанти з української мови на сайті Вчитель.інфо.

Диктанти з української мови

Даний розділ включає звичайні та словникові диктанти з української мови, у яких знайшли відображення фонетико-орфографічні, граматико-орфографічні, лексико-граматичні та граматико-пунктуаційні завдання. Запропоновані словникові диктанти спонукатимуть учнів згадувати орфографічні правила, сприятимуть їх запам’ятовуванню.

Вважаємо, що ці диктанти, як і текстові, ефективні, бо дають змогу за короткий час повторити і закріпити правописні норми української мови.

Сподіваємося, що така глибока робота над текстами сприятиме розвитку та вдосконаленню навичок самостійно аналізувати мовні факти, що забезпечить добре засвоєння теоретичних знань і вміння застосовувати їх на практиці.

Запропоновані тексти диктантів — це цілісні завершені уривки, вилучені з творів художньої літератури, публіцистичних творів, періодичної преси. Вони є зразками різних функціональних стилів, відображають рівень розвитку сучасної української літературної мови, і це дозволить учням ще раз перевірити свій рівень володіння скарбом українського народу — його мовою.

Безсумнівно, що даний розділ надасть можливість кожному учневі організувати свою роботу з удосконалення знань з орфографії і пунктуації і глибокого їх засвоєння.

Отже, якщо вам потрібні українські диктанти, тобто диктанти з української мови, тоді ласкаво просимо до vchytel.info.

Тож — у дорогу! Бажаємо успіхів!

Автор: 

Тамара Іванівна

Джерело: 

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі