Користувацький вхід

Таблички для шкільних кабінетів

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2
tytul.jpg

Вже давно час повісити на кабінети нові гарні таблички. Скористуйтесь цим набором - тоді і діти і їх батьки легко зможуть орієнтуватися у шкільних коридорах. В наборі таблички з номерами, без номерів і в форматі фотошопа для змін та редагування.

Формат: jpg, psd (для редагування в фотошопі)
Мова: укр.
Кількість: 45
Розмір: 20,8 Мб

Автор: 

Бройчено Анатолій

це моє на дану тему...

це ваше на іншу тему -

це моє

ЩО ДАЛІ???????

може Вам підкинути ідеї? щоб Ви не тільки плагіатили а і самі попрацювали?

Шановна колего, звикніть нарешті, що не одні Ви вмієте шось робити і створювати! Всі відвідувачі сайту мають повне право виставляти свої наробки для всіх колег. У людей буде вибір, вони оберуть самі, що кому потрібно і кому подобається! А щодо плагіату, то
"Плагиа́т — умышленное присвоение авторства чужого произведения науки или искусства, чужих идей или изобретений". Я Ваші роботи собі не присвоював і не збираюся, можете заспокоїтись.

Удачі Вам - надіюсь, що Ви нарешті створите ЩОСЬ нове, а не скопіюєте чуже, навіть якщо не 100% під копірку. І я рада буду, що у мене зявиться колега... в повному сенсі слова.

І я знаю, що таке плагіат навіть українською... Перелистайте свої публікаіції. Я можу вказати автора в 99% - навіть якщо Ви з якихось причин пишете "невідомий"

Можете добавити коментарі і вказати авторів, якщо знаєте, я не проти! Я не знаю. Роботи знаходжу в Інтернеті і намагаюсь допомогти учителям знайти все необхідне в одному місці - на Методпорталі. А копіювати Вас я ніколи і не намагався. Я роблю те, що мене просять колеги чи захотілося зробити самому. До побачення "колего"!

а в Вас корона падає назвати автора? чи вам назвати сайт з якого ви берете роботи, і намагаючись допомогти, як ви кажете, переганяєте в свій акаунт і чужою працею заробляєте? в тому числі використовуєте і мої роботи, так як і ідеї.

як би це робив не педагог, не вчитель - пройшла б повз і не оглянулась... а так... я завджи вважала вчителів взірцем чесності і честі

Шановна, пройдіть повз і не озирайтесь. Мені набридло Вам пояснювати абетку. До побачення. Діалог закінчив!

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі