Користувацький вхід

Інформатика 11 клас 14 урок. Практична робота №5: "Побудова діаграм".

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

11klas14urok.jpg

Конспект уроку + презентація

perehod1.gif

При публікації даного матеріалу на інших сайтах обов'язкове активне посилання на сайт http://leontyev.at.ua/

Автор: 

Компіляція Леонтьєва Д.О.

Схоже, що Ви не отримуєте мої листи з відповіддю на своє питання:

Скажите пожалуйста почему мой аккаунт LeontDm заблокирован???

Тому відповідаю публічно:

1.
Розблокував.
2.
Прошу видалити з усіх своїх публікацій посилання на файлообмінник,
що розповсюджує зловмисне програмне забезпечення.
3.
Прошу не розміщувати посилання в анонсі публікації.
4.
«Стаття, урок» тільки для ВЛАСНИХ АВТОРСЬКИХ матеріалів.
Ваші матеріали повинні публікуватися як «Реліз»
5.
Ви не реагуєте на мої неодноразові зауваження.
6.
Немає часу редагувати кожну Вашу публікацію, тому і блокую.

Прошу вибачення, але жодного попередження я не отримував!!!
Матеріали до уроків створюються засобом компіляції з різних розробок. Тому з одного боку вони унікальні, з іншого - ні.
Файлообмінники використовуються тіж самі, що і іншими користувачами.

Всі поради буду мати на увазі!!!

Перевірте теку зі спамом (часто листи потрапляють в спам).
І прошу звернути увагу на пункт 2 мого прохання (file-space вносить зміни в налаштування комп’ютера і встановлює програмне забезпечення без дозволу користувача, і взагалі, розповсюджувати файли в оболонці .exe - це нонсенс (думаю, що як фахівець, Ви це розумієте краще за мене)).

Перевірив, листи були в спамі, а програма Microsoft Outlook не синхронізувала теку із Спамом.
Дозвольте з Вами не погодитись з приводу "file-space вносить зміни в налаштування комп’ютера і встановлює програмне забезпечення без дозволу користувача" у вікні при завантаженні є прапорці, прибравши які нічого зайвого не завантажується!!! До речі в turbobit є також така функція. Я її спеціально відключив (для альтернативи) так як вона вже є в file-space. Таким чином завантажуючи з turbobit все одно необхіно уважно читати і натискати як і в file-space.

Ви, напевно, заробляючи на цьому файлообміннику, маєте платний доступ. При виборі способу скачування: "Скачать быстро" - стоїть "Прямая ссылка", "Скачать медленно" - "Загрузчик". При натисканні кнопки "Скачать бесплатно", з'являється вікно з повідомленням "Чтобы скачать целевой файл, запустите загрузчик". Саме цей загрузчик і є файлом з розширенням .exe, який і вкидає в комп кучу шкідливого сміття. Які прапорці там можна прибрати? Нове вікно,яке відкривається при натисканні на "Скачать бесплатно", в мене зразу ж блокує антивірус...

Ніякого вибору - «загрузити в свій комп сміття разом з файлом і зламати всі налаштування» чи «скачати лише файл» file-space не надає (принаймні мені).
Ви маєте усвідомлювати, що своїми посиланнями допомагаєте загаджувати сотням людей свої компьютери.
Особисто для мене знайомство з file-space було останньою краплею, яка змусила остаточно і вже безповоротно перейти на Linux, щоб не мати таких проблем.

skryn.jpg Скріншот "При безкоштовному доступі". Знімаєте знизу прапорці (там де синім написано) і ніякі налаштування не змінюються,сміття немає, вірусів також, перевіряв Kaspersky Internet Security 2014 та Eset Smart Security

Шановні колеги, в мене ніяких проблем не виникає при користуванні файлобмінника file-space, прибрав прапорці, завантажив файл і задоволений, в мене аваст стоїть. До речі на турбобіті теж вже через загрузчик вантажаться файли (файли в оболонці .exe), аналогічно як і на file-space.

в мене також не виникає проблем зараз... з того часу, як добрі люди підказали знімати "прапорці"... Я навіть не завантажую ".ехе" файл, а просто його відкриваю.

Так, це уловки файлообмінників, але вони є на кожному обміннику. А як користуватись обмінниками - потрібно уважно читати те, що написано на сторінказ завантажень. І все буде добре...

Ми обговорюємо деталі, але відхиляємося від головного - в .exe файл може бути запаковано і встановлено на компьютер що завгодно.
І не обов’язково власниками file-space.

Мені дивно, що спеціалісти з інформаційних технологій доводять мені, що проблем немає, замість того, щоб підтвердити прописну істину (і вчити цьому своїх учнів), що виконувані файли можна запускати тільки якщо Ви завантажили їх з перевіреного джерела (сайта розробника програмного забезпечення).

Я намагаюсь вберегти тисячі користувачів Методпорталу від потенційної але дуже реальної небезпеки, а Методпортал від блокування пошуковиками та антивірусними системами як такого, що розповсюджує віруси.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі