Користувацький вхід

Комбіноване заняття на тему "Акваріум" для старшої групи.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Освітня робота вихователя у формі комбінованого заняття.
Мета:
- Створення образу акваріума з унікальними рибками.
- Створення умов для творчого освоєння прийомів роботи із смужками паперу шириною 0,5 міліметрів та довжиною 28 сантиметрів в техніці квіллінг.
- Створення колективного акваріума.
Завдання:
• Освітні: закріплення і узагальнення знань та вмінь, отриманих на попередніх заняттях, вчити дітей працювати зі смужками паперу та інструментом для квіллінга, продовжувати формувати творчі здібності, вміння аналізувати свою працю і працю інших дітей.
• Розвиваючі: розвивати творчу ініціативу і уяву, використовуючи в своїй роботі техніку квіллінг, розвивати відчуття ритму, кольору, композиції; розвивати естетичне сприйняття навколишнього світу, здібність бачити гарне; розвивати інтерес до навколишнього світу.
• Виховні: виховувати естетичні та моральні почуття, бажання співчувати, співпереживати і допомагати, бережне відношення до навколишньої природи та домашніх улюбленців.
Методичні прийоми: Розглянути з дітьми аплікацію з різними акваріумами, визначити якими матеріалами вони створені; звернути увагу на осанку дітей при виконанні завдання; сюрпризний момент; пошуковий.

Автор: 

Фоміна Світлана василівна, лауреат конкурсу областного етапу "Вихователь року 2013", вихователь, ДНЗ №19 "Радуга", м. Димитров

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі