Користувацький вхід

Методична розробка уроку інформатики в 5 класі за темою: "Графічний редактор. Палітра кольорів. Практична робота № 3 «Опрацювання зображень, створених раніше»."

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Представлена методична розробка уроку з інформатики для 5 класу за програмою «Інформатика. Навчальна програма для учнів 5–9 класів загальноосвітніх навчальних закладів» (автори Жалдак М.І., Морзе Н.В., Ломаковська Г.В., Проценко Г.О., Ривкінд Й.Я., Шакотько В.В.) із розрахунку 1 година на тиждень. Програма розрахована на учнів, які до 5 класу не вивчали інформатики. Метою навчання є формування і розвиток предметної ІКТ-компетентності та ключових компетентностей для реалізації творчого потенціалу учнів і їх соціалізації у суспільстві, що забезпечить готовність учнів до активної життєдіяльності в умовах інформаційного суспільства та їх спроможність стати не лише повноцінними його членами, а й творцями сучасного суспільства.
Відповідно до навчальної програми в 5 класі вивчається розділ «Створення та опрацювання графічних зображень» (9 год.). Подано урок з цього розділу за темою "Графічний редактор. Палітра кольорів. Практична робота № 3 «Опрацювання зображень, створених раніше».
Навчання і виховання - це теоретичне й практичне засвоєння духовної спадщини народу, без нього дитина втрачає культурно-історичне коріння, відчуття належності до свого родоводу. Тому цей урок пройнятий народною духовністю. Виховна мета його: виховання поваги, гордості до національних звичаїв, бережливого ставлення до народних реліквій, виховання високих патріотичних почуттів до рідної України, її історії та традицій.
Підручник, за яким йде вивчення предмету, – «Інформатика. 5 клас» (автори: Морзе Н.В., Барна О.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г., Саражинська Н.А.).
Методична розробка буде корисна як вчителям, які викладають інформатику в 5 класі, так і студентам педагогічних вузів.

Автор: 

Чайдак Людмила Вікторівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі