Користувацький вхід

Бінарний урок математики та інформатики, 5 клас

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Тема уроку: Розв’язування вправ на звичайні дроби
Інструменти вільного малювання та опрацювання зображень
Мета уроку:
Освітня мета з математики: закріпити знання учнів про звичайні дроби, вміння їх порівнювати, удосконалювати вміння розв’язувати складені задачі, які включають знаходження дробу від числа; правило знаходження площі прямокутника, назви геометричних фігур.
Освітня мета з інформатики: ознайомити з інструментами вільного малювання та опрацювання зображень, сформувати уявлення про інструменти вільного малювання та принцип роботи з ними.
Розвиваюча мета бінарного уроку: розвивати обчислювальні навички, просторову уяву, вміння аналізувати та робити висновки, навики роботи з мишею та самостійної роботи на комп'ютері, пізнавальний інтерес; сприяти розвитку логічного мислення.
Виховна мета бінарного уроку: виховувати в учнів інтерес до предмету на прикладах оригінальних розв’язків математичних задач за допомогою комп’ютера; використовуючи диференціальний та особистісний підхід, сприяти самореалізації учнів; виховувати культуру усного та писемного мовлення, зосередженість, художній смак у доборі кольорів, естетичну насолоду від творчої роботи.

Автор: 

Бурега Наталія Георгіївна, вчитель математики та Харченко Галина Дмитрівна, вчитель інформатики ЗОШ № 38 м.Чернівці

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі