Користувацький вхід

uCoz закриває українські сайти за українську національну символіку!!!!

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

3.jpg
Був на uCoz сайт http://shkola-ditsad.ucoz.com, який ми з доброю знайомою-подружкою створили. Платформа безкоштовна. Та і не комерційний сайт. Так, допомога дитячим садочкам та школі в питанні оформлення - роботи в фотошоп переважно, 99,9%, українською мовою. Роботи 2 людей, які ділилися тим, що вміють і знають, з іншими. Ці роботи можна глянути ось тут https://vk.com/club60413049, вони викладались ще на декількох сайтах, але мова не зовсім про те...

Сайт закрили. Просто і без пояснень. В один прекрасний день, 23 травня, сайт просто не відкрився... з помилкою 404. Ми були трохи в шоці – ніяких порушень авторських прав, ніякого порно, вірусів (файли jpeg).

На запит в службу підтримки – надійшла відповідь. В отношении Вашего сайта поступила жалоба, о информации, запрещенной к хранению, использованию и/или распространению или ограниченная в хранении, использовании и/или распространении.

І як ми здивувалися, передумавши все що можна,… що сайт закрили через напис-розтяжку (кожна літера на А4, що при викладенні аркушів сворює напис) «Слава Україні! Героям слава!». Розтяжка була створена після лютневих подій на Майдані… Але як можна повязати саму роботу з причиною закриття?
2.jpeg
Два патріотичних українських словосполучення – а як коробить росіян… що говорити про інші політичні вчинки щодо українців???? І все ж таки Слава Україні! Героям слава!

Автор: 

NeseniukOlga та StaruШка

Дуже шкода! Сама вчора звернула увагу бо користувалась цим сайтом. Перше подумала якась технічна проблема. Дякую за розяснення. Якщо кудись переїдете дайте знати.

Ольга, дякую... Дякую всім...

Шановні, а поки матеріали можна подивитись і завантажити в повному обємі на форумі http://interesno.bbmy.ru/ в розділі фотошопних робіт. Або http://shkilniypidruc.ucoz.ru/

А там життя покаже.

Дуже шкода!!!!! Така була гарна допомога у роботі! Дякую дівчатка!!!!! ВИ МОЛОДЦІ!!!!!!

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі