Користувацький вхід

Урок на тему Математичне сподівання

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Представлена розробка уроку теорії ймовірності в 9 класі. Тема уроку «Математичне сподівання». Метою уроку є засвоїти поняття математичного сподівання , сформувати вміння знаходити математичне сподівання , розв'язувати задачі на знаходження математичного сподівання ;розвивати вміння застосовувати набуті знання на практиці .
Даний урок розроблений за комплексною програмою розвитку дітей «Росток». Сценарій представлений для уроку відкриття нових знань за технологією діяльнісного методу. Принципово важливо, щоб на кожному уроці учень переживав радість відкриття, щоб у нього формувалась віра в свої сили та пізнавальний інтерес. Технологія має ефективність с точки зору розвитку у дітей самостійності, мислення, мови, творчих та комунікативних здібностей, формування умінь діяльності, а також для глибокого і міцного засвоєння знань.
До даного уроку також представлена презентація, яка висвітлюється на мультимедійній дошці. Адже такий спосіб подачі нового матеріалу, а також виконання різноманітних вправ, полегшує роботу вчителя на уроці та економить час. Також урок стає більш цікавим для учнів, що звичайно покращує якість знань.

Автор: 

вчитель математики Прилуцької ЗОШ 1-3 ст.№13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського , Кудлай Юлія Михайлівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі