Користувацький вхід

Емблеми-оцінки на заняття-уроки англійської мови

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1


Назва: Емблеми-оцінки на заняття-уроки англійської мови
Сторінок: 3
Формат|Якість: 4шт на а4, 12 шт на а4
Розмір: 56 мб

Емблеми-оцінки на заняття-уроки англійської мови

завантажити

Автор: 

AnnaZ

На Ваші матеріали надходять скарги. Гадаю, це наслідки використання file-space
Наприклад:

Пользуюсь вашим сервисом с некоторою периодичностью довольно длительное время. И хочу сказать за него спасибо!
Но, не так давно скачала я вот эти эмблемы http://metodportal.com/comment/reply/29443#comment-form, и знаете, я до сих пор не могу компьютер очистить от всплывающих непонятно почему окон, от рекламы назойливой adblock не помогает. В общем прошу администрацию обратить внимание на ту ссылку для скачивания и вообще, как-то предупреждать подобные неприятности. Обидно, когда скачиваешь одно, а параллельно тебе в комп сыпется всякая ерунда.

Повністю згоден з користувачами Методпорталу.
Прошу навести лад з Вашими посиланнями, інакше буду вимушений видаляти БУДЬ-ЯКІ зовнішні посилання і блокувати користувачів, що їх розміщують.

"Навести лад" і "буду вимушений видаляти БУДЬ-ЯКІ зовнішні посилання" - що ви маєте на увазі? заливати ТІЛЬКИ на методпортал?

я колись також думала так само про file-space-обмінник. А виявилось банальне - просто не вміла до кінця дочитати і не вміла скачати. Добрі люди підказали. При чому тут, на методпорталі. Дякую ще раз!

Я спілкусь з поціновувачами наших робіт кожного дня не раз. Від невмілості скарги є і на інший обмінник - turbobit.net. Що робити? Хто-хто, а вчителі знають, що таке заробітна плата, і вимагають постійно її збільшення. Тому мають розуміти, що будь-яка робота має оцінюватись і оплачуватись. Ми також працювати за безкоштовно не можемо - таке життя. Комунізм виявився утопією. Для тих, хто не вміє і не хоче вчитись скачувати наші роботи з обмінника, ми запропонували інший вихід - 5 грн робота. Ще - тематичні збірки наших робіт, там взагалі робота вартує менше гривні. А на дисках серії "Вчимося і працюємо ЦІКАВО!" - менше 50 копійок. Здається такого вибору і такої ціни немає ніде....

Ви використовуєте Методпортал як безкоштовний рекламний майданчик, і я цього не забороняю.
Але використання Методпорталу для вірусного розповсюдження зловмисного програмного забезпечення заборонено.

будь-яка робота має оцінюватись і оплачуватись

Ви маєте розуміти, що отримуєте гроші від file-space саме за розповсюдження зловмисного програмного забезпечення, від turbobit - за розповсюдження платної реклами шляхом умисного створення перешкод для скачування файлів. Саме ця Ваша робота оплачується так званими файлообмінниками.
Якщо суть Вашої роботи в цьому, то я заблокую Ваш акаунт і видалю всі публікації, як і попередив.

Якщо суть Вашої роботи у створенні дизайнерського освітнього контенту, то ніхто Вам не забороняє брати гроші за свою роботу.

Я не розділяю Вашої думки ні на рахунок одного обмінника. Ні на рахунок іншого. Реклама присутня і у Вас на сайті, це з не значить, що вона умисно щось перешкоджає.

А інше я зрозуміла. Дякую. Мої публікації надалі на методпорталі будуть без обмінників.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі