Користувацький вхід

Збірник навчальних матеріалів для підготовки з предмету «Матеріалознавство»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Збірник навчальних матеріалів призначений для вивчення курсу «Матеріалознавство» учнями професійних училищ згідно Державних стандартів України.
Необхідність створення даного збірник виникла в зв’язку з тим, що більшість підручників і довідників створенні для підготовки з однієї професії, а на сьогоднішній день професійні училища готують спеціалістів з декількох професій одночасно, тому курс «Матеріалознавство» доводиться вивчати по декількох підручниках та довідниках, більшість з яких надруковані російською мовою, що створює незручності для учнів.
Цей збірник навчальних матеріалів складений в послідовності вивчення курсу «Матеріалознавство» запропонованою Державними стандартами України і вміщує п’ять основних розділів в яких на належному навчально-методичному рівні викладені основні питання курсу для трьох професій: електрогазозварник; слюсар з ремонту автомобілів; рихтувальник кузовів.
Цей збірник навчальних матеріалів допоможе учням закріпити знання отримані на заняттях з предмету «Матеріалознавство», та в підготовці до державної підсумкової атестації.

Автор: 

Колосовська Людмила Олексіївна, ВПУ ЖДТУ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі