Користувацький вхід

Уславлення любові до праці та інших людських чеснот у казці братів Грімм «Пані Метелиця».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Цей урок є другим при вивченні казки братів Грімм «Пані Метелиця» і дев’ятим у розділі «Казки народів світу».
Інтерактивні технології, використані на уроці, допомагають організувати самостійну пізнавальну діяльність учнів, сприяють розвитку творчих здібностей та виявляють готовність учнів до пошукової роботи. Учні мають можливість обмінюватися думками, мислити поза шаблоном, слухати та цінувати думки інших.
Застосування технологій ЧПРКМ сприяє формуванню мисленнєвих і мовленнєвих навичок учнів, допомагає чітко і логічно вибудовувати усні й письмові висловлювання відповідно до мети й конкретної ситуації спілкування.
Інформаційні технології мають великі потенційні можливості для творчої роботи, стимулюють інтереси школярів до вивчення художніх творів.
Використання інформаційних, інтерактивних технологій і технології ЧПРКМ заохочує учнів до активного пізнання, що допомагає осмисленому і більш глибокому засвоєнню матеріалу, оскільки відчуття новизни – один із стимулів у навчанні учнів.

Автор: 

Хижняк Ольга Анатоліївна вчитель світової літератури Кінецьпільської ЗОШ І – ІІІ ступенів Первомайського району Миколаївської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі