Користувацький вхід

Навчально-виховний проект «Заочна подорож Стежинами рідного краю»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Пропоную Вашій увазі навчально-виховний проект курсу «Я і Україна»
Саме метод проектів, на мою думку, найповніше забезпечує взаємодію учасників педагогічного процесу в умовах орієнтованого навчання. Кожен проект для учнів значущий, адже в результаті діяльності, творчого пошуку вони бачать результат власної праці, який можуть икористати практично.Завдяки цьому виникає ситуація успіху і, відповідно підвищується творча активність школяра.
Заочна подорож «СТЕЖИНАМИ РІДНОГО КРАЮ" Допоможе доповнити і поглибити знання дітей про Батьківщину; формувати уявлення про Україну,як суверенну державу з багатовіковою історією, багатою культурною спадщиною; розвивати в учнів творче мислення, уяву, фантазію; створювати умови для розширення пізнавальних інтересів; вчити працювати з додатковою літературою; виховувати в учнів любов до Батьківщини, рідного краю; вивчати історію свого села; бажання берегти і примножувати традиції, звичаї українського народу.

Автор: 

Овсієнко Любов Олексіївна, вчитель початкових класів Миколаївської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Новомосковської районної ради Дніпропетровської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі