Користувацький вхід

Дидактичний матеріал до 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні на уроках української мови у 8 – 11 класах (на матеріалах творчості поетів та прозаїків Житомирщини)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

2015 - рік вшанування подвигу нашого народу у Великій Вітчизняній війні. 70 років тому фашистська орда смертоносним смерчем пронеслася над просторами України, спопеливши її села й міста, винищивши найкращий цвіт нації. На превеликий жаль, та страшна війна не стала уроком для можновладців, і ось знову наша українська земля стогне від вибухів і омивається кров’ю своїх захисників.
Уроки історії ми повинні пам’ятати, щоб формувати в підростаючого покоління несприйняття жорстокого кровопролиття, патріотизм і любов до своєї Вітчизни.
Запропонований дидактичний матеріал можна використати на уроках синтаксису й пунктуації у 8 – 11 класах не тільки з метою інформації про роки Другої Світової війни, а й для зв’язку з сучасністю, наголошуючи на необхідності припинення військових дій і боротьби за мир.

Автор: 

Багінська Ольга Анатоліївна, вчитель української мови й літератури Миропільської гімназії Романівського району Житомирської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі